19 september 2024

Nyhedsbrev fra CARL II

CARL II gennemført, og Fellows har udgivet deres sidste nyhedsbrev

Uddannelse af fremtidige ledere er hjørnestenen i at sikre professionel udvikling og stabilitet, det er ikke noget man skal overlade til tilfældigheder. I erhvervslivet har man MBA-programmer, i hæren har man officersuddannelse.  Inden for kiropraktik og forskning har vi Chiropractic Academy for Research Leadership, CARL, der er med til at sikre, at vores bedste og mest talentfulde yngre forskere vil få succes i deres forskerkarrierer.

Siden oprettelsen er der blevet gennemført to CARL-forløb. Det første forløb, CARL, blev afviklet efter planen i 2017 - 2019. CARL II har været igennem et lidt anderledes forløb end forgængeren. Coronapandemien ramte, og det fik også indflydelse på CARL II.

Under pandemien foregik CARL via Zoom, men i august 2022 mødtes den samlede CARL II-gruppe første gang på SDU i Odense. Senere har CARL II Fellows været samlet i Sydney i Australien, og i august 2024 afholdt CARL II deres sidste residential i Edmonton i Canada.

Nu er CARL II gennemført, og Fellows har udgivet deres sidste nyhedsbrev, hvor de reflekterer over deres deltagelse. De tre grundlæggere og mentorer i CARL Jon Adams, Jan Hartvigsen og Greg Kawchuk evaluerer også forløbet. Det kan du læse mere om i nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst på siden.

Ansøg om deltagelse i CARL III
Der er netop åbnet for ansøgning om at blive en del af CARL III. Det kan du læse mere om på www.carlresearchfellows.org. Så hvis du er en ung forsker, der gerne vil deltage i CARL, så er det nu, du skal ansøge.

 

Læs CARL II nyhedsbrevet her