Kraftigt dansk præg på QWR januar 2021

Det nyeste nummer af WFC’s nyhedsbrev Quarterly World Review er netop udkommet, og der er masser af spalteplads til danske vinkler i bladet.

Kiropraktorernes Videnscenters administrerende direktør og forskningsleder Henrik Wulff Christensen er hovedpersonen i en fremragende featureartikel, der kommer vidt omkring.

Henrik Wulff Christensen fortæller om sin tid og erfaringer som kiropraktor- og medicinstuderende, der formede hans ambitioner om at være brobygger mellem de to professioner og at gøre kiropraktik evidensbaseret.

Han fortæller desuden om målene for sit arbejde som administrerende direktør og forskningsleder på Kiropraktorernes Videnscenter og kommer med gode råd til dem, der overvejer at indlede en forskerkarriere.

QWR giver også spalteplads til Jan Hartvigsens udnævnelse til Ridder af Dannebrog, til omtale af færdiggørelsen af ChiCo-kohorten og om navneskiftet fra NIKKB til Kiropraktorernes Videnscenter, og til en omtale af DKF’s digitale årsmøde.

Det er vist ingen fornærmelse mod nogen at konstatere, at danskerne sætter deres kraftige præg på januarudgaven af Quarterly World News. Men tag ikke bare vores ord for pålydende, konstatér det ved selvsyn ved at læse nyhedsbrevet her: https://issuu.com/wfcqwr/docs/qwr2021a

nikkb