Nu kan du tilmelde dig Fagligt Årsmøde

Nu kan du tilmelde dig efteruddannelseskurser på Fagligt Årsmøde i Odense 11.-13. november. Alt du skal gøre er at klikke på linket herunder og klikke på den kategori (kiropraktor, studerende eller klinikpersonale), du tilhører, så kommer du ind til informationer og tilmeldingsknappen.

Vi præsenterer et flot og varieret efteruddannelsesprogram på Fagligt Årsmøde i november i Odense. Der vil være faglige aktiviteter i plenum og i form af mindre kurser. Emnerne spænder vidt, så vidt at vi ikke kan præsentere dem alle her, men man kan læse om dem på Kiropraktorernes Videnscenters hjemmeside. 

Vi kan dog godt afsløre, at de meget populære Kiro TED Talks igen er på programmet, ligesom deltagerne på årsmødet også får mulighed for at møde kvalitetsenheden KviK og høre mere om deres arbejde. Har du ønske om nye værktøjer til redskabskassen, byder det faglige program også på mulighed for at få det ønske opfyldt. 

Ud over det faglige program vil der være flere muligheder for at netværke og hygge sig til sociale arrangementer og ikke mindst fest til den lyse morgen til lørdagens store fest.

Hele lørdag kommer til at gå med DKF’s generalforsamling. Så det skulle være muligt at finde noget, der passer til lige præcis din interesse.

Klik her for at komme ind til Fagligt Årsmøde og videre til tilmelding: https://kiroviden.dk/fagligtarsmode

Klik her for at se mere om DKF’s generalforsamling: https://danskkiropraktorforening.dk/gf

nikkb