26 februar 2024

Din efteruddannelse betyder meget for os!

Husker du at registrere dine efteruddannelsesaktiviteter på Kiropraktorernes Videnscenters hjemmeside? Hvis ikke, opfordrer vi dig til at gøre det, og det er super nemt! Det eneste det kræver er MitID.

Når du er oprettet som bruger, bliver din systematiske efteruddannelse som du tager hos Kiropraktorernes Videnscenter automatisk registreret og du får mulighed for at anmode om kompensation for tabt arbejdsfortjeneste når det er muligt.

Det er også vigtigt, at du registrerer andre efteruddannelseskurser, du deltager i, selv om de er udbudt af andre kursusudbydere. Det hjælper os med at styrke professionen og give et detaljeret overblik og indblik i kiropraktorernes kompetenceudvikling.

Begrebet systematisk efteruddannelse blev indført i overenskomsten 2017, hvor det blev besluttet at kiropraktorer skulle tage systematisk efteruddannelse og registrere det hos Kiropraktorernes Videnscenter. Siden implementeringen i 2018 har kiropraktorerne registreret deres efteruddannelse hos Kiropraktorernes Videnscenter, hvor meget er blevet accepteret som systematisk og andet som selvvalgt efteruddannelse.

Data viser, at kiropraktorerne generelt er gode til at tage efteruddannelse. Det budskab er vigtigt at få frem, og vi har behov for din hjælp til at få registreret din efteruddannelsesaktivitet, for fortsat at kunne vise professionens engagement.

For Kiropraktorernes Videnscenter bidrager registreringerne også til en større viden om, hvilke efteruddannelsesområder kiropraktorerne interesserer sig for. Den viden kan vi bruge til at udvikle kurser og efteruddannelse målrettet så specifikt som muligt mod dine ønsker og behov.

Tidligere efteruddannelseskurser

Tidligere efteruddannelse som du har registreret på Kiroviden.dk er ikke tilgængeligt på nuværende tidspunkt. Der arbejdes på at få importeret tidligere tilmeldinger fra Conference Manager (fra 2023) og endnu tidligere kurser. Før data kan blive importeret kræves det at du opretter dig som bruger med MitID, derfor er det vigtigt at du får gjort dette så hurtigt som muligt.

Selvregistreret data bliver (kursus andre kursusudbydere) ikke på nuværende tidspunkt overført, men der arbejdes på at undersøge om data kan importeres.

Læs mere om systematisk efteruddannelse her 

Log ind på kiroviden.dk med MitID her